Jusstudent og opptatt av forbrukerspørsmål?

Hos Forbrukerombudet kan du bidra til å ivareta forbrukernes interesser, samtidig som du lærer mer om markedsføringsrett og kontraktsrett.
Bildet viser en person som sitter på café og drikker kaffe.

FORBRUKERINTERESSER: Som jurist og studentmedarbeider hos oss kan du bidra til å gjøre hverdagen for norske forbrukere tryggere og enklere. 

Forbrukerombudet er et offentlig forvaltningsorgan som fører tilsyn med markedsføringsloven. Vår visjon er å jobbe for et enklere og tryggere marked for forbrukerne. Vi har rundt 30 ansatte i et ungt og kreativt miljø, ledet av Elisabeth Lier Haugseth som har vært forbrukerombud siden desember 2016.

Som jurist og studentmedarbeider hos oss vil du bidra til å ivareta forbrukernes interesser. Du får mulighet til å fordype deg i markedsføringsrett og kontraktsrett, og får nyttig kunnskap om både forvaltning og næringsliv.

Vi tilbyr:

  • Praksisopphold via valgfagsordningen ved UiO
  • Traineeopphold på 5-6 uker, prosjektbasert eller faste ukentlige arbeidsdager
  • Skriveplass til studenter som skriver masteroppgave eller annen avhandling om markedsføringsrettslige problemstillinger.

Søknadsfrister

I forbindelse med arbeidslivsdagene ved UiB, UiT og UiO i februar hvert år, tar vi imot søknader og gjennomfører trainee-intervjuer. Søknadfristen for traineeopphold er 1. mars hvert år.

De som er interessert i skriveplass, må sende en kort søknad innen 1. mars for høstsemesteret og 1. september for vårsemesteret.

Kontakt oss på tlf: 23 400 600 eller e-post: student@forbrukerombudet.no

28.03.2017

Advarer mot e-postsvindel

Forbrukerombudet får mange klager på kreative svindlere på jakt etter kortinformasjon og viktige brukernavn og passord. Skatteetaten, Posten, Telenor og en rekke norske banker er blant aktørene som har fått navnene sine misbrukt i det siste.