Jusstudent og opptatt av forbrukerspørsmål?

Hos Forbrukerombudet kan du bidra til å ivareta forbrukernes interesser, samtidig som du lærer mer om markedsføringsrett og kontraktsrett.
Bildet viser en person som sitter på café og drikker kaffe.

FORBRUKERINTERESSER: Som jurist og studentmedarbeider hos oss kan du bidra til å gjøre hverdagen for norske forbrukere tryggere og enklere. 

Forbrukerombudet er et offentlig forvaltningsorgan som fører tilsyn med markedsføringsloven. Vår visjon er å jobbe for et enklere og tryggere marked for forbrukerne. Vi har rundt 30 ansatte i et ungt og kreativt miljø, ledet av Elisabeth Lier Haugseth som har vært forbrukerombud siden desember 2016.

Som jurist og studentmedarbeider hos oss vil du bidra til å ivareta forbrukernes interesser. Du får mulighet til å fordype deg i markedsføringsrett og kontraktsrett, og får nyttig kunnskap om både forvaltning og næringsliv.

Vi tilbyr:

  • Praksisopphold via valgfagsordningen ved UiO
  • Traineeopphold på 5-6 uker, prosjektbasert eller faste ukentlige arbeidsdager
  • Skriveplass til studenter som skriver masteroppgave eller annen avhandling om markedsføringsrettslige problemstillinger.

Søknadsfrister

I forbindelse med arbeidslivsdagene ved UiB, UiT og UiO i februar hvert år, tar vi imot søknader og gjennomfører trainee-intervjuer. Søknadfristen for traineeopphold er 1. mars hvert år.

De som er interessert i skriveplass, må sende en kort søknad innen 1. mars for høstsemesteret og 1. september for vårsemesteret.

Kontakt oss på tlf: 23 400 600 eller e-post: student@forbrukerombudet.no

20.09.2017

Barn som får ukjent regning i posten – her er Forbrukerombudets råd

Flere forbrukere opplever at barna deres får tilsendt pakker i posten med krav om betaling, uten at de har bestilt noe. Ikke betal - og protester på kravet, råder Forbrukerombudet.